2013. szeptember 2., hétfő

Szelíd Szülő Születésnap

A Szelíd Szülő Szalon első születésnapját ünnepli ezen a nyáron. Bár erre az alkalomra eredetileg egy újdonsággal készültem, ami elmaradt, azért áttekintem mire jutott a Szalon ezalatt az egy év alatt.
A legfontosabb minden adat közül, a tény, hogy a Szalon létezik és fejlődik, hol aktívabban, hol passzívabban keresi a helyét és ennek megfelelően az oldal tartalma is többször megújult és bizonyára még többször meg is fog, mire kialakul egy véglegesebb, határozottabb irányvonal.
Ebben az első évben 25 bejegyzést, cikket írtam, 86 olvasó lájkolta a Szalont a Facebookon, közel 50 érdeklődő iratkozott fel az újdonságértesítőre (ketten iratkoztak le) és 65-en töltötték ki a Szelíd Szülő Minitesztet. A Szelíd Szülő Szemináriumot négy édesanya végezte el, és egy édesanya vette igénybe a személyes konzultáció lehetőségét.
A Szalon elindításának egyik legfontosabb hozadéka a saját szakmai fejlődésem szükségességének felismerése és ennek nyomán munkába állásom, pszichológusként.
Köszönöm az olvasóim érdeklődését, a szemináriumi résztvevőim aktivitását és jelenlétüket, a barátaim bátorító és biztató szavait, és a testvérem önzetlen hozzájárulását a Szalon és a Szeminárium létezéséhez.
Köszönöm.